A se res nikomer ne ljubi sodelovati na tem - zaenkrat - tako praznem forumu? V čem je problem po vaše? Bi bila kakšna druga oblika bolj primerna? Ni dovolj reklame za tale forum? So ljudje pač drugje, kajne - na FB, X-u, ...
Forum se sicer tudi meni - starcu - zdi zastarel. A prav simpatično mi je bilo vstopiti v "retro stil" komunikacije.
Blagoslovljeno leto 2025 vsem.
Pozdravljeni, Aleš.
Za ta forum skoraj nihče ne ve. Morda se bo to v naslednjem mesecu vsaj malo spremenilo.
V petek smo se srečali s tajniki ŽPS, kjer smo predstavili forum, v marcu imamo izobraževanja za pastoralne sodelavce, kjer bomo tudi nagovorili prisotne in jih povabili. Tudi sicer se trudimo z vabili in reklamo, stvar se še vzpostavlja in upamo, da kmalu v polnosti zaživi. 🙂
Neža, super. Upanje je ... Blagoslova.
Hvala za super forum....
Ga. Neža ali se sme v skupino Krasilci tudi deliti nasvete, da ne bo gospod Marjan kaj slabe volje (slike in ostalo, ker z veseljem pomagam) - sama sem po izobrazbi kot cvetličarka in krasim cerkev v župniji Notranje Gorice?
Hvala za odgovor.....
Lep pozdrav Tatjana
@tatjanapoplas1984 seveda je vsekakor dobrodošlo, da podelite svoje znanje, izkušnje in ideje. 🙂 To je tudi cilj foruma, da je prisotna pestrost. In hvala že vnaprej za pripravljenost!